Evenementgegevens


Het is vroeg donker, er waait een gure wind, buiten is het koud. De winter is in aantocht. Dan is het tijd voor gezelligheid en een smaakvolle cocktail.

Hiervan kunt u genieten op zondag 16 december a.s. in gemeenschapshuis Oos Heim. Dan presenteren Het Margratens Toneelgezelschap en het Mergelland Mannenkoor hun gezamenlijke en hartverwarmende wintercocktail.

Deze bestaat uit de volgende markante ingrediënten: uitdagende, prikkelende en inspirerende toneelsketches; liederen die de Amerikanen tot tranen toe bewogen en gezangen die passen bij de kerstsfeer.

Daarnaast zijn er solo-optredens van Danique Belleflamme uit Margraten en troubadour Laur Rutten.

Na het succes van vorig jaar zijn het Margratens Toneel Gezelschap en het Mergelland Mannenkoor er opnieuw in geslaagd een afwisselend en amusant programma te presenteren. Kortom een avond, die u niet mag missen. Koop daarom tijdig uw entreekaart (€ 8,- inclusief 1 consumptie) bij Plus Kleijnen in Margraten (vanaf 1 december) of via internet MTG tickets en noteer in uw agenda zondag 16 december 19.30 uur Oos Heim, Wintercocktail, een mix van toneel en muziek. Een mooier begin van de Kersttijd is nauwelijks denkbaar.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.